Novinka!Vyzkoušejte naši novou čokoládu Calbena!

Temperovač čokolády EASY MELT

Hodnocení:
100% of 100
Sdílet:

Teploty pro různé druhy čokolády:

  • 28-29 stupňů bílá čokoláda
  • 30-31 stupňů mléčná čokoláda
  • 31-32 stupňů hořká čokoláda
Původní cena 1 266,00 Kč Akční cena 1 025,00 Kč
Skladem
SKU
CHOCOMELTER_NEW
+150,00 Kč Poštovné
Doba doručení: 2-3 pracovní dny
Klikněte na obrázek pro zvětšení

Temperovač čokolády EASY MELT je ideální pro rozpouštění čokolády, zdobení koláčků, výrobu cukrovinek, fondue a další pochoutky.

Kapacita 900 g činí ideální velikost na čokoládové večírky a zábavu. Temperovač je dodáván s vyjímatelnou nerezovou nádobou, kterou potřebujete pro namáčení a snadnou manipulaci při čištění. S přepínačem s dvojitou regulací teploty a výkonem poskytuje EASY MELT vše, co potřebujete k výrobě lahodných cukrovinek – a snadno se čistí.

  • Kapacita: 900 ml rozpuštěné čokolády.
  • Rozměry: 22 cm Š x 11 cm V


Profesionální temperovací stroj pro čokolády, polevy, omáčky... 1l nerezovou vyjímatelnou nádobou. Nádoba je na dně a příčně se zahřívá, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Řízení teploty s termostatem.

Jak používat temperovač čokolády:

1.Topení

  • -na výrobu pralinek, polév je lepší použít kvalitní polevu, čokoládu alespoň s obsahem 32% kakaového másla
  • -nejlepší je rozpustit trochu více polevy než je třeba
  • -vyvarujte se kontaktu s vodou, jinak bude viskozita čokolády nevhodná

2. Chlazení

-pro více lesklý povrch nechte polevu vychladnout na 26-28 stupňů přidáním zbylých kousků čokolády

-Následně nechte krátce zahřát čokoládu na požadovanou pracovní teplotu - to je tajemství na výrobu profesionálních čokoládových výrobků - umění temperovaní čokolády

Napište svou recenzi
Recenze na produkt:Temperovač čokolády EASY MELT
Vaše hodnocení
Co to je? Zaškrtněte pro přístup k personifikovaným výsledkům vyhledávání a doporučením založeným na Vaší historii procházení.
Co to je? Zaškrtněte pokud souhlasíte s přenosem údajů třetím stranám.
© 2010 – 2023 Beneo, s.r.o.